Fast arbejde

Kom med bag facaden med "Fast arbejde"

Thyborøn - Lemvig

Læs mere om vores afdelinger

CDT / Hydrografisk winch

Læs mere om CDT / Hydrografisk winch her.

Nyheder fra Thyborøn Skibs & Motor A/S

Velkommen til vores nye hjemmeside 3xJ.dk

1.oktober 2012

Med den nye hjemmeside har vi bestræbt os på at vise vores mange faglige ekspertiser og specialer på en let og overskuelig måde. 

Vi har til stadighed stor fokus på vores medarbejdernes kompetencer og færdigheder, samt specialer og står altid klar med god hurtig service og døgnvagt 24/7, således vi giver dig og dine tryghed ved udførelsen af dine opgaver. 

Med et ønske om at kunde tilpasse løsningerne og ved at differentierer os, går vi ikke af vejen for en maritim udfordring. 40 års erfaring ved den jyske vestkyst, har givet os en viden om hvilke krav der stilles til det maritime udstyr og hvilke forventninger der skal indfris. Holdbarhed og driftsikkerhed er vitalt når det drejer sig om driftsudstyr. Det skal bare virke, selv under de meget hårde vind og vejrforhold man er udsat for på Nordsøen.  

Vi stiller derfor altid med robuste, fleksible og pålidelige løsninger til de opgaver der kommer ind fra et ekstremt erhverv som dansk fiskeri. 

Kontakt

Thyborøn Skibs & Motor A/S

Beddingsvej 5
7680 Thyborøn

Tlf.: +45 96 900 100
Fax: +45 97 831 982

Mail: 3xj@3xj.dk
Fakturamail: kk@3xj.dk

Om Os

Thyborøn Skibs & Motor A/S har 40 års erfaring inden for ny- og ombygning samt reparationer af fiskefartøjer. Hertil kommer forskellige former for udstyr og tilbehør, som leveres til den danske og internationale fiskeflåde. 

Læs mere om os her ...